C'est la vie

What goes around come around

 

Hahaha, säger jag! Skrattar bäst som skrattar sist.

 

Det finns olika typer av människor. Det finns de som är bra människor, som behandlar andra med respekt och som är öppensinnade, toleranta och trevliga. Sedan finns det de som är precis tvärtom. Tack och lov säger jag bara att jag slipper den senare kategorin i min umgängeskrets. Jag undviker dem som hundbajs-högarna på Paris gator. Tyvärr trampar man i en sådan då och då. Som tur är stannar de inte kvar permanenent utan man kan välja att ta bort dem ur sitt liv och tvätta bort skiten.

 

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Vilket bra ordspråk va? Tänk om alla kunde gå efter det!

 

Nej nu ska jag skynda mig iväg. Anaïs bjöd hem mig på fika. Trevligt!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.