C'est la vie

From one to the next

 

 

Igår åkte jag ut till Boissy-St-Georges för att hälsa på Maria. Det var evigheter sedan vi sågs så vi tyckte båda att det var dags att slå våra kloka huvuden ihop. Hon bjöd på fika och söta lilla Liv snodde min penna. Den sistnämnda har förövrigt vuxit från liten bebis till stor bebis. Så söt! Semlor åt vi förresten, vilket jag inte ätit på år och dar faktiskt. Den var jättegod. Kanske för att den var hembakt?

 

Idag har varit lite av en skitdag hittills. Trött, ruggigt väder, ett möte som inte gick bra, pms, lönechecken är sen (ingenting att bli förvånad över i och för sig)… etc etc. Jag botar det med New Girl i sängen och glass. Jag har en känsla av att afterwork med två av mina bästa ikväll kommer vända humöret. De får mig alltid att skratta. Innan dess ett till möte och ett ärende på stan.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Anna . P

    After work en tisdag, det gillas! Hoppas du får skratta lite & lätta på stämningen! Det sägs ju att man mår bra av att skratta! 😊

  • Sandra

    After work kan definitiv vända dagen! Jag ska äta lunch med en vän i morgon. Ser fram emot det som sjutton. Hurra för vänner! Och förresten ska jag kika igenom dina Paristips för i april är det åter dags för mig att besöka världens bästa stad. Ta hand om dig nu i det som känns tungt. Kram

  • Christine&Paris

    Åh, kul! April kan vara en riktigt bra månad i Paris. Jag håller tummarna för att ni möts av fint vårväder 😊 Tack för dina fina ord. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.