Cape Town Life

Werk it

IMG_7750

Såhär fint kan det vara i mitt område på kvällen. Det går inte direkt att bara passera förbi och inte ta ett kort. Table Mountain finns där i bakgrunden vart man än går här. Idag var för övrigt min första riktiga arbetsdag. De jag jobbar med är riktigt schyssta och det är sån där härligt avslappnad stämning på kontoret. Vi lyssnar på reggae, dricker kaffe och snackar skit samtidigt som vi gör upp roliga jobbplaner. Jag kommer arbeta ganska tätt ihop med Erica och det känns skönt att vi är på ungefär samma nivå med hur saker och ting ska göras. Mål, syfte, utförande, projekt etc. Det här jobbet kommer bli lite av en utmaning men på ett bra sätt. Det enda som nog kommer bli lite jobbigt är det långsamma wifi:t. Det tar såååå lång tid att ladda upp sidor, haha. Fast sådär var det på kontoret i Paris också. Vissa dagar fungerade det inte ens på några timmar. Det här är verkligen inte som i Sverige. Fast hellre långsamt internet och lycklig här än att vara uttråkad och olycklig i Sverige.

Klockan fem packade vi alla ihop och jag promenerade de 30 meterna hemåt. Satt en stund på balkongen och snackade med några av de jag bor ihop med. De är så himla roliga och har verkligen varit välkomnande mot mig sedan jag kom hit. Nu måste jag beställa en Uber för jag ska möta Sophias kusin för ett glas vin. Hon bor här med sin man som är Afrikaans. Det blir trevligt minsann!

//I had my first day at work today and it went really well. The job is a bit of a challenge but in a good way. I like the people I work with and me and Erica is pretty much on the same page when it comes to what we want to do with the volunteer department. It will be fun! Now I’m off to meet a relative of my cousin who lives here in CT. Gotta order an Uber. Have a nice evening!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.