C'est la vie

Weekend starts now

IMG_7744

Jag är helt slutkörd idag och har varit på ett lite fram-och-tillbaka-humör. Det kändes i alla fall lite bättre efter en kaffe, och så är det extra fint när man är stammis och de minns ens namn och att jag vill ha en halv påse socker i min cappuccino. Det är de små sakerna som skänker lite extra till dagens positiva lista.

Det är för övrigt galet varmt idag. Även om hösten är på ingång så märks det inte av på temperaturen som idag legat på 33 grader. Det är så att jag måste göra allt i slow motion för det finns ingen energi till annat. Jag väntar på att mobilbatteriet ska laddas på lite mer och sedan ska jag promenera upp till Main Road och hoppa in i en minitaxi för att ta mig bort till Camp’s Bay. Där väntar Anna och Celina på mig, och sedan ska vi vidare till Hout Bay där de har en matmarknad idag. Det ser ut lite som på bilden ovan så ni kan tänka er att det är en vacker plats. När vi dessutom kommer köra längs kusten strax innan solnedgång kan jag garantera att komma tillbaka med vackra bilder. Jag är så himla hungrig redan så jag får kanske ta med mig något på vägen för att inte svimma både av värmeslag OCH låg blodsockernivå.

När jag ändå har er på tråden så får ni i ursäkta bristen på gensvar i kommentarsfältet senaste veckan. Jag ääälskar när ni skriver till mig och läser verkligen vartenda ord (och fnissar ibland lite för mig själv åt dem för att ni är så roliga, fyndiga och gulliga), men har inte hunnit eller orkat svara på dem ännu. Jag tänkte ta mig tid till det i helgen. Hoppas att ni njuter av er fredag och mår alldeles utmärkt. Själv mår jag betydligt bättre än tidigare i veckan. Er omtanke betyder mycket ska ni veta. Tack för den! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.