Waterfront

IMG_7936 IMG_7948 IMG_7942 IMG_7953

Det är tydligen lite problem just nu med att ladda upp bilder här på finest. De ska byta ut hårddiskarna så förhoppningsvis kan jag snart bjuda på några inlägg som jag har i planeringen. De här bilderna hade jag däremot redan laddat upp tidigare i veckan. De är från förra månaden när jag och Erica åkte till Waterfront. Vi fikade, fotade lite, shoppade på H&M och gick som bekant slutligen på bio. Båda två blev lite konfunderade när vi fick in våra muffins på Mugg & Bean. De serverades nämligen tillsammans med smör… och cheddarost? Det var det märkligaste jag sett. Om ni undrar vad Erica gör på den sista bilden så är det just när vi ser två att hennes roomies som kommer gåendes. Ibland är världen allt bra liten.

Idag var jag med samma donna på en liten shoppingrunda. Hon hade sett flera spännande butiker på Main Road mellan Observatory och Woodstock så vi styrde stegen ditåt. Vi hittade några minst sagt speciella butiker. Det är inte så hög trendfaktor här nere. De ligger typ fem år efter oss, men jag hittade en riktigt fin kjol som jag är sjukt nöjd med. Jag ska visa så fort det går att ladda upp bilder. Nu ska jag lägga mig i sängen och förhoppningsvis somna trots oväsendet från baren nedanför. Jag har insett att jag är på tok för gammal för att bo i dessa studentkvarter. Jag föredrar lugn och ro när jag ska sova. Om jag ska vara ärlig vet jag inte ens om jag kommer orka det mycket längre till, men byter jag nu så kommer det troligtvis inte vara mycket bättre i andra aspekter. Ett jäkla dilemma.

//I can’t upload any new images but remembered that I had already done that with these pictures from last Monday when me and Erica went to Waterfront for shopping, coffee and then finally the movies. At the last picture she has just spotted two of her flat mates and that’s why she’s waving. It turned into a funny picture actually. Me and the same lady went to do some shopping nearby this afternoon and ended up in some really strange stores. I did find a nice skirt though. I’ll show you as soon as the picture uploading is working again. Now I’m gonna go to bed and hope that I’ll be able to sleep despite the noise from the bar downstairs. Gosh, I’m too old to live in this student area. I prefer peace and quiet when I’m sleeping.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen