Cape Town Surroundings

Pay-per-view

IMG_8107 IMG_8104 IMG_8105 IMG_8100

Min kväll igår började med två glas vin och middag på The Vue. Den här takbaren ligger på 15:e våningen ovanpå hotellet The Capital Mirage. Visst att de bjuder på en fantastisk utsikt över Green Point, men det övriga var tyvärr ingen höjdare. Du betalar för miljön, inte för maten eller servicen. Personalen var absolut inte otrevliga, men allt tog sådan tid och när jag fick min sallad så var kycklingen alldeles torr och hård (det hade jag dessutom betalat extra för). När det dessutom är dyrt för att vara Kapstaden så förväntar man sig lite mer. Däremot var sällskapet desto bättre. Min vän Louise – som bodde i Kapstaden under ett år – sammankopplade mig med hennes vän Tasha, som i sin tur bjöd med mig på en afterwork tillsammans med en svensk kollega till henne, samt ett par som är på semester i stan.

När två femtedelar av sällskapet åkte hem så gick jag med Mattias och David till en gaybar runt hörnan. Den var sjukt mysig och även om det nog främst är för den homosexuella kretsen i Kapstaden, så är det absolut en plats för alla (som är öppensinnade då vill säga). Där träffade vi på en snubbe från Tysklands som har bott i Kapstaden i 10 år, och trots invändningar så blev jag övertalad att halsa i mig en shot precis när jag hade beställt en Uber hem. Utekvällarna här tar väldigt ofta oanade vändningar men det är väl det som gör livet lite spännande.

Idag och i morgon jobbar vi halvdag, så nu ska jag iväg och kolla in lite butiker med Erica.

//I spent most part of my evening with this view and the company of some new and fun people that I got to know thanks to my friend Louise. Sadly this place only have the surroundings to brag about because both service and food was fairly poor. I’d probably go back but just for a drink or glass or wine. Nothing else. The evening was very nice though, and ended with shots at a gay bar called Manhattan. I meet so many fun and cool people here. No evenings are the same and always treat you with surprises. I love that.

I’m working half day today and tomorrow so I’m off now to check out some stores with Erica. 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.