C'est la vie

Roadtrip plans

IMG_8075 IMG_8080

De här två bilderna tog jag vid Sea Point i söndags och de är nog bland mina topp 10 favoriter hittills. Jag tycker så mycket om ljuset i det första fotot och sedan så är det någonting med måsar som får mig att vilja fotografera dem. Kanske för att de ger associationer till hav och sommar. Som bekant älskar jag havet, och sommaren. Palmer är också favoriter. Kanske är det därför jag flyttade hit. Bästa mixen av allt det där. Ser ni förresten hur blå himlen är här? Det är inget filter på den bilden.

Apropå hav, kust och palmer så håller jag och Erica på att planera en roadtrip. Om ett par veckor sätter vi oss i en bil med två av hennes roomies och kör österut längs med kusten. Med några stopp på vägen (på platser som ser ut att vara helt magiska) så är planen att ta oss till Durban. Därifrån flyger jag sedan tillbaka till Kapstaden i mellandagarna (det var alltså en flygbiljett mellan Durban och Kapstaden som jag köpte igår). Julen detta året kommer med andra ord troligtvis firas på någon strand på Sydafrikas östkust. Det ska bli så spännande att se det riktiga Afrika. Byar, regnskog, vilda djur (förutom ormarna och spindlarna) och fantastiska kustremsor. Framför allt ser jag fram emot att uppleva andra platser i detta fantastiska land.

Speaking of the ocean and coast line, me and Erica are planning a roadtrip along the coast with two of her flat mates. We are driving towards the eastern cape all the way to Durban. I’m so excited to discover more of South Africa. From what I’ve seen on photos from where we are planning on staying, it looks amazing.

//These are two of my all time favourite photos. I love the light in the first photo and have a thing for seagulls. I think they are beautiful and makes me think of the ocean and summer. See how blue the sky is? There’s no filter on that. 

0 kommentarer

  • teruko

    Det är lätt att tycka om dessa foton! De representerar båda frihet, speciellt den med måsarna givetvis. (Har själv en svaghet att alltid vilja ta foton på fåglar, inklusive duvor…, men måsar är väl de som bäst representerar frihet och självständighet. Vilken spännande jul du lär få uppleva! Härligt.

  • Kattis

    Wow säger jag bara….man blir lycklig inombords bara av att se den blå färgen på himlen!☺ Roadtrip:en låter ju riktigt skoj, ser fram emot att se allt därifrån…hade inte tackat nej till julfirande på stranden!☺

  • Sandra

    Asså jag förstår att det är favoritbilder! Otroligt vackra! Spännande med roadtrip ju, hoppas att du får se många vilda djur. Jag vill se många bilder på vilda djur haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.