C'est la vie

Vilodag

Den här veckan har inte varit min bästa och jag känner mig allt annat än på topp just nu. Jag mår bra fysiskt men mentalt är jag trött och sliten. Mycket av det beror på jobbet där jag känner som att min tålamod-tröskel ligger på kvalsternivå vilket inte går ihop med att både elever och kollegor tar energi från mig. Igår kändes det som att alla tryckte på mina mest lättretliga knappar. Samt lingonvecka på det som levererar härliga känslor av ensamhet och dålig självkänsla. Jag var verkligen psykiskt trött igår när jag slutade för dagen och gick till bussen, men hade ställt in mig på att gå till gymmet. Vilket jag gjorde. En timmes träning hjälpte verkligen och efter det kände jag mig stolt över mig själv. Gick inom ICA för att handla lite smått och gott, sen åkte jag hem och åt resterna av salladen jag gjorde till bostadsrättsföreningens årsstämma i tisdags. Kvällen avslutades framför några avsnitt av Vänner medan jag slukade en skål med glass. Så dagen blev ändå helt okej till slut.

Idag vaknade jag vid nio men låg kvar en timme i sängen. Sedan fixade jag frukost som jag åt i sängen och här ligger jag fortfarande kvar. Det är så skönt med en ledig dag utan några planer. Jag tänker bara vara hemma och ta det lugnt. Äta godis och se på serier. Jag ska däremot baka banankaka för det har jag varit sugen på i en månad men varje gång jag sparar bananerna så blir det för mogna för att jag aldrig orkar bara eller glömmer köpa smör. Kanske tar jag en promenad men vädret lockar inte riktigt att gå ut, så vi får se hur det blir med det. Jag jobbar i morgon igen men slutar tidigare, och så är det ju bara en dag, sedan är det ledigt igen. Sicken lyx!

Vad hittar du på denna lediga dag?

0 kommentarer

  • Szemlerinterior

    Mysigt med frukost i sängen <3 Ja att jobba ”konstorstider” är ju en fördel att man är ledig på alla röda dagar. Men sen finns ju vi som har serviceyrken som måste fungera/vara öppet alla dagar om året 😊 Vi har istället fördel att vissa dagar redan sluta vid 10 på morgonen och vara lediga mitt i veckan istället vilket jag och min man ser som stora fördelar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.