Nu kan det bli sommar, tack!

Jag råkade visst köpa nya skor i helgen. Till mitt försvar så tvingade Daniela mig att slänga sex par skor när jag rensade ut garderoben och helt plötsligt hade jag inte så många kvar. Jag har problem med mina tår och får ont av de flesta skor, så när jag hittar ett par som är sköna vill jag passa på. Jag har fler ursäkter på lager men egentligen var det ju bara för att jag tyckte att de var fina. De tänkte jag ha på bröllopet jag ska på i juli.

Jag köpte dem på & Other Stories och de kostade 650 kronor. Fullt rimligt pris tyckte jag! Du hittar dem online HÄR. Tydligen finns de i två olika, snarlika färger. Jag vet inte vilka av dem jag har för jag ser knappt någon skillnad. På hemsidan ser de orangea mer gammelrosa ut och färgen på paret jag köpte ändras lite beroende på vilket ljus de är i.

Dessutom hittade jag en hatt på Åhléns som matchar med skorna. Vad är oddsen? Jag är riktigt nöjd. Nu väntar jag bara på att sommaren ska komma och omfamna mig med värme så att jag kan bära alla nya, fina sommarkläder jag köpt nyligen. Just nu ser det ganska mörkt ut, bokstavligt talat. Idag är det mer höstlikt ute än sensommarväder. Tur att jag har en resa bokad som kommer ta mig söderut om drygt en månad.

0 reaktioner på ”Nu kan det bli sommar, tack!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen