C'est la vie

Väder och vind

 

I tisdags var det 20 grader i Paris.

 

Jag önskar att det var lite bättre väder idag. Det slog om totalt med tanke på värmen tidigare i veckan. Från 25 grader till 12 grader på bara tre dagar. Ingen sol så långt ögat når heller. På ett sätt är det väl bra med tanke på temperaturen i Sverige just nu för jag måste vänja kroppen vid lägre temperaturer. Det är ju bra om jag inte får en chock i morgon när jag kommer ner till tågperrongen på Kastrup. Det fick jag för några år sedan då jag kom från Paris en vinterdag. Det var 10 grader i Paris och -10 i Sverige. Jag höll på att dö av en köldchock!

 

Jag har suttit framför datorn nästan hela dagen och skickat ut flera ansökningar. Jag behöver en paus från datorn för just nu är mitt ansikte rödflammigt av strålingen från datorn. Jag ska ta en dusch och sedan bege mig ut och se om jag hittar en höstkappa. Jag hoppas hinna med en kaffe med Linda & Co lite också.

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.