Fun stuff

Like in a movie

 

 

Gårdagskvällen började med en trevlig konferens där jag minglade med gamla och nya bekantskaper. Sedan gick vi ett gäng till en fin restaurang och åt en sen middag. Ja alltså till McDonalds.

 

De flesta gick hem efter det men jag och Natalie gick och mötte upp några vänner på Regine. Väl där hamnade vi mitt i ett krig. Det var nämligen ”open bar” och folk kastade sig över baren som om det var sista droppen vatten i öknen. Jag stod och skrattade åt den helt absurda scenen som utspelade sig. Tänk er filmen 2012 när alla ska på fartygen. Själva blev vi inbjudna att dricka champagne med en sheik och hans entourage. Lindas kompis Frida sa något till en av hans bodyguards och så drog han med oss till deras bord. Vi undrade alla vad det var hon sa till honom. Jag kan ju lägga till att de var gamla och att medelåldern på klubben just igår verkade vara runt 18 år (vad fan gjorde vi själva där man man ju fråga sig?). Väldigt… eh, speciellt. Jag gick tidigare än de andra eftersom jag ville hinna med sista metron.

 

Jag har inte hört från dem ännu och börjar se den där scenen framför mig i Taken. Ni vet när den tjocka sheiken köpt dottern och ligger där på en säng på en yacht i Seine. Hoppas de inte blivit kidnappade!

 

Jo jag vet, jag borde se mindre på film.

 

 

0 kommentarer

  • amanda

    haha! bästa inlägget någonsin 😊 du skriver väldigt underhållande. hoppas du får en underbar vistelse hemma i svea rike! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.