Travels

In two days

 

 

På lördag åker jag äntligen till Sverige. Nu har jag inte varit ”hemma” på 6 månader så det är verkligen på tiden. Jag behöver komma bort just nu och en vecka kändes för kort så jag bokade precis om min biljett och stannar 3 extra dagar. Jag tror att det är bra just nu att åka till Sverige. Jag behöver komma bort och få lite perspektiv på saker och ting. Tänka på hur jag vill att mitt liv ska se ut framöver. Det blir lite av ett test, på flera plan. Vi får se hur det hela utvecklar sig. Det enda negativa är att jag missar två omgångar av kören men jag får väl öva i duschen, haha!

 

Nu ska jag ner och torktumla lite kläder. Sedan har vi ju det där eviga problemet. Vad tusan jag ska packa med mig och hur allt ska få plats.

 

Hur är förresten vädret i Malmö/Skåne just nu? Kallt? Blåsigt? Kan man ha trenchcoat eller måste man ha en varm höstjacka? Jag kan ju tillägga att jag är ganska frusen av mig.

 

 

 

0 kommentarer

 • Jag som köpte din blå kashmirsjal

  Det börjar bli kallt i Sverige men jag har ju min blåa sjal som redan är använd i höst. Jag gillar den mycket,mycket så tack för att jag fick köpa den. Hoppas du har något lika varmt att ta på dig när du kkommer. A-M

 • Anna . P

  Ok, jag kan inte svara för vädret i Skåne, men i Sthlm kom första snöflingorna idag! Riktigt ruggit kallt har det varit! Så om du är frusen av dig skulle jag rek att ta med dig varma kläder!!! Det behövs i sverige nu… Önskar dig en riktigt skön Sverige-vistelse!! Kram!

 • I N S P I R E M E ?

  Oj 6 månader, det var ganska länge! 😊 Hoppas du får en bra tid här hemma, som sagt ibland är det bra att komma iväg för att få lite perspektiv och fundera över saker och ting! Här i Göteborg är det svinkallt idag (+ 2 nu ikväll och blåser som tusan). Min bror bor i Malmö och det är rätt kallt där nere nu med sa han över telefon precis 😊 Kram

 • Ellinor

  Önskar dig en trevlig resa och att du får tid till att samla tankarna samtidigt som du laddar om med en massa ny och härlig energi från nära och kära. Kram

 • Christine&Paris

  Hehe, jo det finns dåligt väder! Yeez, det är kallt nu i Sverige. Här är det förvisso kallare nu än tidigare i veckan men det är inte nollgradigt än på natten i alla fall. Tur att det är bättre isolering i lägenheterna i Sverige! Frågan är ju nu bara om jag ska bege mig ut och köpa en ny kappa…?

 • Christine&Paris

  Usch, jag är inte alls van vid den kylan. Tur jag ska stanna ett tag så jag hinner vänja mig 😉Tack, det ska bli superskönt och mysigt att åka till Sverige! Ha en fin helg 😊 Kram

 • Christine&Paris

  Vad kul att den kom till användning, den är ju så fin så det var så synd att den bara hängde i min garderob! Jag får plocka fram mina varma kläder 😉

 • Christine&Paris

  Ja det är den där nedrans blåsten som gör att det känns kallare än vad det är. Hoppas det inte blåser för mycket under min vecka bara för jag längtar efter min cykel! Man vill ju inte blåsa imkull 😉 Tack, hoppas du får en skön helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.