Travels

Vacation’s Over

 

 

Fem dagar går snabbt och nu är jag redan tillbaka i Paris. Det känns faktiskt lite vemodigt. Jag hade gärna velat stanna längre.

 

Jag landade på Charles de Gaulle – efter en väldigt smidig resa (om man jämför med resan till Sverige) – strax innan kl 22 och sedan tog det inte mer än 30 minuter in till Paris. När jag åkte från min lägenhet i onsdags morse glömde jag slänga soporna och gav Janneke i uppdrag att gå dit och slänga dem åt mig. Tyvärr glömde hon helt bort det så när jag kom hem stank min lägenhet sopbil. Väldigt fräscht. Jag var i alla fall väldigt tacksam över att kom kom och mötte mig vid Opéra när jag kom med flygbussen då jag hade gett henne min nyckel till porten. Så slapp jag gå hem till henne med all min packning för att hämta den. Jag har fina vänner.

 

Nu ska jag dricka en kopp te innan jag stupar i säng. I morgon är det tillbaka till jobb och vardag. Det är slut på semestern med andra ord. 

 

 

0

0 kommentarer

  • Jenny

    Härligt att vara tillbaka i våriga Paris dock! och snart är det påsk! Vet att vi gick i skolan på långfredagen i übersekulära Frankrike, hur är det på arbetsplatser, får ni ledigt? Hoppas det! Ha en fortsatt fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.