C'est la vie

New Scarf

 

 

Det här inlägget skulle kommit upp i morse, men hamnade i utkastet. Vet inte vad som hände där. Det har varit dåligt uppdaterat här senaste veckan, jag vet. Tiden räcker helt enkelt inte till. Om ändå dygnet hade 50 timmar i stället för 24. Det hade varit bra. Det är kyligt i Paris igen, i alla fall på morgonen. Däremot är det blå himmel och runt 12-13 grader på eftermiddagen. Dessutom slipper jag den där jäkla snålblåsten i Malmö. Hade det varit lite varmare hade jag tagit på mig min nya sjal från Gina Tricot som jag köpte i Sverige. I morgon ryktas det om 18 grader så vi får väl hoppas att vädergudarna inte avviker från det spåret. 

 

Jag drömde förresten en sådan skjukt rolig dröm i natt. Jag skulle leda Emmy-galan tillsammans med Ellen de Generes. Det var så verkligt att jag när jag vaknade undrade i några sekunder om inte det hade hänt på riktigt. Det var lite som att jag var gjord för att leda en gala. Jag har nämligen en hemlig dröm att en dag stå på scen igen. Fast den är hemlig så säg inte det till någon…

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.