My Sweden

Through the eyes of a three year old

 

 

Min första dag i Sverige mötte jag upp min bror och brorson på Malmö Sjöfart & Tekniska museum. Där finns flygplan, gamla bilar, flygplan och ånglok. De har även en rolig del där man kan testa olika spel och andra prylar som kräver logiskt tänkande och lite teknisk kunskap. Pussel, dragkamp och roliga speglar. Jag undrar vilka som hade mest roligt där, jag och brorsan eller lillen? I källaren finns dessutom en ett lekrum där man kan klättra och leka på flottar, ett sjörövarfartyg och en grotta med rutschkana. Lilla Melvin blev alldeles till sig när vi kom ner till bilarna och sprang som en tokig till hippie-bussen där vi skulle köra från lejonen som var efter oss. Ibland är det så uppfriskande att se världen genom ett barns ögon. Leka och vara lite barnslig i stället för sådär tråkigt vuxen.

 

Jag kan verkligen tipsa småbarnsföräldrar att gå dit vid ett Malmöbesök. På vardagar är det dessutom inte så mycket folk och det kostar inte mer än 40 kr per person (för vuxna)

 

 

 

0

0 kommentarer

  • Emelie

    Haha, aw, vad härligt! Slå flera flugor i en smäll och göra både brorsonen, brorsan och dig glad. Och det var ju riktigt billig för ett museum-besök, kan jag tycka 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.