Paris

Vacation Days

 

 

Det märks redan i mitt kvarter att folk åkt på semester. Eftersom vissa parisare har så mycket som 8 veckors semester per år, är det många av dem som åker iväg nästan hela sommaren. Det är lugnare på gatorna och på mornarna är det inte alls lika smockat på metron. Bästa är det i augusti. Helt dött!

 

Förresten ska det äntligen bli sommarvärme i helgen. På lördag åker jag ut på landet över dagen, sedan på kvällen ska jag på teater och se ”The importance of being Ernest” av Oscar Wilde. Vi blev erbjudna gratisbiljetter och eftersom jag älskar teater kunde jag inte tacka nej! Förutom det tänkte jag och C åka ut till Fontainbleau. Jag har aldrig varit där innan så det kändes som en bra söndagsutflykt.

 

Vad har ni för helgplaner? Jag antar att vissa av er redan har semester och således ligger i hängmattan och pillar naveln.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.