Beauty

Swedish Beauty

 
När jag var i London upptäckte jag till min stora förtjusning att det svenska sminkmärket Make Up Store har en (eller flera?) butiker där. Att det dessutom var billigare än i Sverige var ju en trevlig bonus! Jag är inte den som använder mycket smink till vardags, utan det blir oftast bara lite mascara, och när jag känner mig lite trött och blek tar jag på lite concealer och rouge. Helt ärligt förstår jag inte vitsen med att täcka hela ansiktet med smink varje dag med foundation och puder. Det kan ju inte vara bra på något sätt.
 
En ny ögonskugga i en neutral färg ville jag dock ha så jag valde en beigebrun i färgen gold. En stängd rougeborste kändes praktiskt också. Slutligen köpte jag deras tonade primer som är helt super. Särskilt under lösa ögonskuggor.
 
 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.