C'est la vie

Update fran ett fantastiskt Provence!

Hej! Oj det blev en lite bloggpaus dar. Jag har inte kunnat blogga pa hela veckan. Internet vill inte funka pa min dator, sa jag lanar Umberto’s nu. Darav saknaden av de sma prickarna ovanfor vissa bokstaver. Dessutom sitter alla bokstaver fel och jag skriver fort sa om det slinker in nan konstig bokstav nanstans sa vet ni varfor. Hoppas ni kan lasa anda. 🙂

Resten av packet ar pa massan. De enda gangerna jag gar med pa att ga i kyrkan ar under brollop, dop och begravning. Mojligtvis nan adventsgudstjanst bara for att det ar sa mysigt. De sa att jag kunde stanna hemma om jag ville.

Allt ar bra med mig. Jag solar, badar, leker med barnen(som ar liiite svara ibland, haha! Bortskamda och valdigt envisa och starka personligheter… i borjan kande jag mig som Maria i Sound of music!), ater god mat och umgas med alla. Den gamla aupairen ar med ocksa tills vi ska aka till Italien, sa det ar roligt. Hon ar valdigt trevlig och latt att umgas med. Vi hjalps at med barnen och umgas. Hon ska byta till en annan familj i september sa da kan vi halla kontakten. Det ar kul.

Nu ar vi hos Christine(Marie’s mamma), hon bor i ett jattefint omrade pa landet. En bit utanfor Avignon. Alltsa ni ska se hur det ser ut har. Det ar som en film! Utsikten fran huset ar helt magnifik!
Vi ska vara har till den 9:e och sen var det meningen att jag skulle aka ensam med barnen med flyg till Rom, men istallet ska jag, Marie och barnen forst kora till Genova och sova dar en natt pa hotell. Efter det kora vidare ner till derqs hus utanfor Rom. Dar ska vi vara i fem veckor. Efter det en vecka i St Tropez. Som jag forstatt det.

Hur ar familjen da kanske ni undrar? Lite speciella. Men betydligt battre an den forra som var lite uptight. De ar ganska roliga och laidback. Marie ar en valdigt arlig och stark kvinna men aven snall, generos och omtanksam. Valdigt man om oss au pairer. Men barnen ar ganska komplicerade. Livia tror jag fick for mycket uppmarksamhet nar hon var liten och for lite nu. M verkar vara en mamma som litegrann satter sina egna behov fore barnens. "Det ar min semester", och sa marker man ju det nar de tar med barnflicka pa semestern. Vill man inte umgas med sina barn da?

Aja… det ar sa det ar i de rikas varld. 🙂 Mormordern hqr lagenheter i Paris och Geneve och detta huset(eller tva och sa ager hon en restaurant har med). Och tydligen har hon ett slott ocksa. Haha, bisarrt!
 Men hon ar supergullig, gillar henne starkt. M’s pappa ar dod.

I morgon ska jag och Irina fa en dag ihop i Avignon. Underbart! Inga barn som skriker eller brakar, bara sightseeing och ha roligt.
Sen ar det en vecka kvar tills vi aker vidare. Det ar skont och lugnt har men jag borjar kanna mig smatt rastlos. Haha, storstadsmanniska som jag ar! 😉

Jag ska lagga upp lite bilder sa ni far se allt!

0

0 kommentarer

  • isabelle

    🙂 Men vilken lycka att få uppleva så mycket!

    Paris blir i höst istället, min tjej kompis fyller 25 om 3 veckor och befinner sig i sitt hus i palma så vi åker dit för att fira henne en lång helg, och det känns faktiskt skönt med lite sol och bad. Paris är ju som bäst på hösten ändå tycker jag och det känns lite jobbigt att gå runt i storstad när det är så varmt:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.