C'est la vie

UPDATE

 

Jardin des Tuileries i söndags.

 

En kort hälsning från mig. Jag saknar lite att blogga men det är skönt att koppla bort det samtidigt. Umgås med kompisar, slippa stressen över att uppdatera, kolla på film med killen på kvällen i stället för att sitta med datorn i knät.. På fredag är min sista dag på praktiken och nästa vecka kommer jag ha mer tid till bloggen och förhoppningsvis kommer lusten tillbaka också. Jag har i alla fall en massa foton som kanske kommer upp på bloggen.

 

Nu ska jag sätta igång med dagens bestyr och ikväll blir det först powerwalk med Linda i Bois des Vincennes och sen grillmiddag hemma hos dem. Jag är ansvarig för efterrätten. Jag har dock ingen aning om vad jag ska hitta på!

 

 

0 kommentarer

 • Jasmine

  Förstår vad du menar! Hehe man blir lite lätt beroende men det är inte roligt längre när man nästan känner sig "tvingad" att uppdatera. Saknar dock din blogg och hoppas du är tbka soon!

 • Jasmine

  Ja, hotell med pool rekommenderas verkligen i denna värme! Det finns ju utomhuspooler lite varstans annars men det kostar 6 euro i inträde och man måste bära badmössa hehe..Sedan är det verkligen inte värt 6 euro i inträde för det bjuds inte på en upplevelse direkt. Gardasjön åker vi alltid till när vi vill svalka oss men det ligger ju 40 min utanför..Dock går det bussar! Jag rekommenderar verkligen en sväng till byn Lazise som ligger vid sjön. Finns bilder på bloggen min. Supermysigt! Hursom, som du säger ligger hotellet en bit utanför själva citykärnan. Men jag ser på google maps att det bara är 2km till själva huvudtorget, Piazza Brá! Inte så långt för oss hurtiga svenskar med andra ord!;) Hotellet ligger i kvarteret "Borgo Milano" och är ett av de nyare kvarteren i Verona. Inte så värst charmigt men kan vara väl värt det om hotellet har plånboksvänliga priser OCH pool, för som sagt, det är bara 2 km till centrum! Vilket datum åker ni ner?

 • Elaine

  Jag förstår hur du menar. Fast att mitt läsarantal är betydligt mindre än ditt så känner jag också press ibland, delvis för att jag själv tvingar mig att blogga. För det är kul men också skönt att slkriva av sig! 😊 Annars har det varit tråkigt att inte fåt höra lite från Paris, från dig alltså. Men jag tycker du ska unna dig att inte blogga. Jag lär kika in här ändå då och då 😊 Med andra ord tror jag många som jag tycker att din blogg är uppskattad! 😊

 • Jasmine

  Tack!=) Jag tänkte tipsa om en operaföreställning på den mäktiga amfiteatern, som byggdes FÖRE colosseum;-) Men det ges inga föreställningar dom dagarna. Typiskt! En guidad tur där rekommenderas dock!

 • Elin

  Åh äntligen, en av dagens höjdpunkter är dina blogginlägg, flyttar till Paris om en månad och blir så galet peppad av dina inlägg 😊! Kram!

 • Christine

  Låter roligt! Vad ska du göra här? Roligt att höra att du uppskattar det så mycket, det gör mig så glad 😊 Kram Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.