C'est la vie,  Weekend

Ung och klok

IMG_8780

Jag har haft en riktigt chill dag måste jag säga. Efter frukosten gick jag upp till Lower Main Street och satte mig på Honeybun med datorn. Drack kaffe, skrev lite grejer (låter hemligt men det var såklart till bloggen, och så några mail) och beställde sedan in en sallad till lunch. En vän behövde lite moraliskt stöd gällande en påfrestande situation på jobbet så jag träffade henne ett tag på St James. Är det inte konstigt det där att man ibland är så bra på att ge andra råd medan man själv står där helt handfallen i många lägen? Hur kan jag vara så klok men ändå så förvirrad? Märkligt.

Efter fikan så gick jag förbi Spar för vi behövde fylla på med elektricitet och nu sitter jag här i sängen och orkar inte röra mig. Äter choklad och torkad mango. Njuter av tystnad och ensamhet. Några vänner vill ha med mig på någon fest ikväll följt av utgång i stan och jag överväger att haka på även fast jag är helt slut efter att ha sovit dåligt föregående natt. Jag tänker att en eftermiddags-tupplur kan vända på steken. Kanske får jag ett ungdomligt infall och byter ut Netflix-planerna mot några glas vin. YOLO och allt det där ni vet. Leva life, som 90-talisterna säger. Det är trots allt helg.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.