Things I like

Underbara människor

Sitter på Donken igen. Det är verkligen finemang att de har gratis WiFi, något Sverige borde ta efter. 🙂
Idag var jag ju på intervju. Det verkar bra och det är inte ett riktigt au pair-jobb utan mer som ett personal assistant-job för yngsta sonen i familjen och även till föräldrarna. Jag ska vara som ett stöd och en push för sonen i hans skolarbete och annat(de har EXTREMT stora och höga krav på barnen i skolan här… medelbetyg är DÅLIGT… redan på lekis blir de bedömda och "betygsatta"), samt att jag ska hjälpa till med aktiviteter och t ex om familjen ska resa någonstans. Sådant passar mig bra för jag ÄLSKAR att planera, boka resor, ta reda på information etc… Vi får se vad som händer. Men de skulle träffa 4-5 andra också är det någon som har erfarenhet som personlig assistent så hänger det på om de gillar mig eller ej.
Man vet aldrig i den här staden!

Jaja, jag har ju jobb iafl men hittar jag ingenstans att bo så måste jag ta ett jobb där jag får en studio på köpet. Jag har några lägenheter och annat på G men inget spikat. Men det löser sig! Jag är så tacksam för alla människor som hjälpt/hjälper mig. Familj, vänner, främlingar, nyfunna vänner. T ex de på Svenska kyrkan. Prästen Joakim gjorde allt han kunde i morse så jag kunde skriva ut mina referensbrev. Och kantor Agneta(ja, Anna det är samma… visste inte innan för hon var på semester :-)) som lät mig ringa på hennes privata mobil för en lägenhetsannons. Så himla snällt! Och alla nyfunna vänner som är så fruktansvärt snälla och omtänksamma. Det finns människor där ute förstår ni som faktiskt BRYR sig om andra. Underbart! 🙂

Ikväll ska jag ut med Janis. Vi ska troligtvis till Buddha Bar och spana på snygga fransmän. Haha! Ska bli kul i vilket fall. Och jag ska komma ihåg att använda kameran för en gångs skull, haha! 😉

Trevlig fredagkväll på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.