C'est la vie

Tacosmiddag och lyxfrukost med färska blåbär


Min favoritfrukost. Activiayogurt(med vetekorn i) och färska blåbär. Mums! Min vardagslyx på morgonen! 😉

Hinner inte skriva mycket för jag måste hinna med Metron hem, vet inte när den sista går. Har spenderat kvällen hos Emilie, hon har WiFi så jag kunde svara på lite mail och sådant. Fick även chans att prata lite med Sophia på Skype. Oj vad jag saknar dig min spellevink! Vi får prata mer en annan dag. 🙂

Idag var jag och Janis ute till Nanterre och prefecturen för att hon skulle få en stämpel till sina försäkringspapper, och eftersom jag pratar lite bättre franska så följde jag med som hjälp.
Efter det handlade vi mat på Auchan, och kom överens att det skulle bli vår weekly groseryshopping place när vi väl fått allt i ordning. Haha, vi har så himla kul ihop! Är så glad att jag träffade henne här. Vi är sjukt lika och kommer hela tiden på hur lik den svenska och amerikanska mentaliteten är.
Sen kom vi på den brillianta idén att koka ihop lite tacos hos mig och tog allt pick och pack till my place för att fixa tacos. Vi hade nämligen levt på varsin McFlurry till lunch. Så en tacosmiddag var mer än välkommen!

Nej nu måste jag dra mig hemåt. Är trött och har en massa att göra i morgon. Bl a en intervju. Wish me luck!
I helgen händer det troligtvis roliga grejer. Lovely!

À bientôt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.