C'est la vie

So far


Ser ni mina sandaler? 15 euro i en butik nära les Halles. I love them! 😉

Detta med att inte ha internet suger. Nu funkar det inte ens på Svenska kyrkan. Men på McDonalds kan man surfa gratis. Hade ingen aning förrän Janis sa att "yeah, McDonalds has free wifi, I always go there". Great!
Nu sitter vi vid Hotel de Ville och istället för att söka jobb och bostad så sitter vi och kollar foton på Facebook, haha!

I måndags jobbade jag ju, det gick bra och jag tror jag har fått jobbet. Ska jobba hela dagarna nästa vecka så då får jag lite fickpengar. Skönt!

Annars då? Jag var faktiskt ute och sprang i Parc de Monceau igår morse. Haha! Kan ni tro det eller? Det var jättehärligt och jag ska nog göra det imorn igen. Idag hade jag sådan träningsvärk så jag orkade inte. 😛
I eftermiddag kommer Emilie, som jag saknat henne! Ska bli kul att ses igen. 🙂 Vi kanske skulle ses ikväll om hon orkar efter resan.

Efter detta ska vi till en english bookstore som Janis kände till. Har nästan läst ut min bok så jag behöver en ny.
I morgon blir det nog party igen. Men jag planerar inte att spendera några pengar. Får hitta en het fransman som kan bjuda mig på drinkar, haha!

Nu dör snart mitt batteri, så jag måste runda av. Efter alla Facebook-mail och annat så har jag inte hunnit kolla efter jobb, så jag ska kolla på Janis Mac. Hur underbart vore det inte med en iMac eller iBook? Nej jag är tacksam för min PC som jag fick i födelsedagspresent. 🙂

Igår kväll var vi föresten på en båt vid Orsay med Laurent och några andra fransmän som var riktigt trevliga. Happy Hour här finns ÖVERALLT. 5-6 euro för en coctail. Not bad. 😉
På eftermiddagen igår var jag och Janis på Paris Plage. Det var jättetrevligt och härligt att få lite sol och bara koppla av. Jag känner mig superstressad hela dagarna pga att flänga runt och söka jobb och lägenhet. It’s a hard knock life. But I like it, I’m living my dream. Jag och Janis har bestämt oss… vi SKA bo i Paris no matter what. 🙂

À bientôt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.