Vardagslyx

Un macaron

 

 

Idag har jag inte gjort någonting speciellt förutom de där samtalen jag bävade för. Det gick bra och nu kan jag blicka framåt. Äntligen. På eftermiddagen tog jag en lång promenad runt i 17:e. På vägen köpte jag en god liten macaron som jag åt sittandes på en parkbänk i solen. Måndagslyx kanske man kan kalla det. Jag gick en bra bit men ändå kändes det inte så. Man kan tro att Paris är en stor stad men det är faktiskt inte så stora avstånd mellan allting. Det tar t ex ca 20 minuter att promenera från Eiffeltornet till Triumfbågen och man kan gå från Champs Elysées till Montparnasse på 45 minuter i normal takt.

 

Som jag sagt innan. Om ni åker till Paris på semester och vill se så mycket som möjligt. Ta med sköna skor och ta er runt till fots.

 

Nu ska jag ta en dusch och sedan blir det ett avsnitt av Suits, som jag precis börjat kolla på.

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.