Paris

I love you Paris, but I need a break

 

 

Jag sitter här och äter min frukost. Solen skiner idag igen men det verkar vara ganska kallt. Förhoppningsvis stiger temperaturen under dagen för nu börjar jag bli trött på vintern. Jag vill ha vår! Det vore inte helt fel att få en paus från Paris heller. När solen skiner är denna staden underbar men flera månader utan att komma utanför Paris gränser kan göra mig galen. Jag skulle inte tacka nej till en helg på landet med öppen brasa och ingen täckning på mobilen. Jag är en stadstjej med ständig längtan efter öppna landskap, stressfri miljö och frisk luft.

 

Jag ska snart iväg för ett rendez-vous och efter det ska jag träffa C för lunch.

 

 

0 kommentarer

 • Anna . P

  Man ska inte underskatta miljöombyten! Även ett litet miljöombyte kan göra stor skillnad! Själv ska jag åka iväg på långweekend nu & hälsa på lite vänner på annan ort. Inte alls dumt! Men svårt att packa väskan.. 😉

 • annasarah

  Hej hej, Från en ganska trogen läsare. 😊 Jag kommer vara i Paris från 22 feb- 2 mars. Har inte massvis inplanerat. Om du vill och har tid tar jag gärna en kaffe. Ha det fint!

 • Christine&Paris

  Vad trevligt! Det gör jag gärna 😊 Du kan väl maila mig när det börjar närma sig så bestämmer vi en fika-dejt. Du hittar min mailadress till höger nedanför profilbilden. Ha det bra!

 • Gilla

  Förstår precis. Älskar staden men längtar ständigt efter skog och hav. Hoppas du får komma ut på landet, det är bra att få längta hem lite.

 • Christine&Paris

  Ja det där att packa väskan för bara några dagar är lite tricky. Jag lyckas alltid ta med för mycket, haha! Hoppas du får en fin helg med vännerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.