C'est la vie

NEW JOB

 

 

Ni som följer mig på Instagram eller är vän med mig på Facebook vet redan vad jag gjort för spännande sak idag. Ni som är bra på att läsa mellan raderna har nog också listat ut varför jag var så glad i fredags. De goda nyheterna jag pratade om i det kryptiska inlägget handlade så klart om att jag fått ett nytt jobb. Jag är lite vidskeplig av mig och är inte den som halkat genom livet på en räkmacka, så jag tar inga chanser att jinxa någonting. Därför ville jag vänta med att berätta det tills idag eftersom jag i förmiddags skrev kontrakt för min nya tjänst som Chargée de projet på ett webmarketing-företag där jag kommer jobba mot Sverige. Min roll är research, översättning, marknadsföring och anpassning till svenska marknaden för deras produkt/tjänst som de nyligen lanserat i Sverige.

 

Det roliga är att de hittade mig i stället för tvärtom. Jag gick på en mässa och lämnade mitt CV till ett par företag som jobbar inom e-marketing. Någon av dem (jag har fortfarande inte förstått vilka det var, haha) 5 personerna jag gav mitt CV till skickade vidare det till det här företaget eftersom de visste att de letade efter en svensk för denna tjänsten.

 

Att jag ens gick dit var tack vare min vän Francis som tipsade om mässan och sedan var det en slump att jag gav mitt CV till just det där företaget (eller personen) som kom att tänka på det företaget jag nu ska börja jobba på.

 

Ödet kanske man kan kalla det?

Hur som helst är jag så himla glad och lättad!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.