C'est la vie

Tuesday Breakfast Cravings

 

Dansen igår var riktigt kul och jag ser verkligen fram emot nästa måndag. Jag trodde att jag skulle ha svårt för att hänga med, men det var inte helt katastrofalt, hehe. Jag måste bara lära mig koreografin. Det var så att det nästan kändes jobbigt efteråt att tänka på att jag var tvungen att vänta en hel vecka till nästa gång. Tur att jag har baletten på söndag för jag behöver bara vänta fem dagar på att dansa igen. Åh vad kul det är! 

 

Jag är inte pigg idag om man säger så. Satte först klockan på 06.05. Ställde om den till 06.30 och snoozande fram till tio över sju. Hade ingen mjölk hemma så kunde inte ta med kaffe i en termos. Jag är så himla hungrig nu dessutom och hittade den här bilden på mobilen från mitt senaste besök i London, när syrran och Henry bodde där. De tog med mig till detta ställe där vi åt en helt underbar frukost. Kolla bara! Ge mig mat nuuuu. Tåget var försenat in till Köpenhamn (no surprise there…) så jag blir en kvart senare än planerat. Hoppas att jag hinner till jobbet innan de dukar av frukosten… 

 

På tal om London så måste jag ju nästan boka in ett besök dit snart! Jag har inte varit där på ett år nu.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.