C'est la vie

SILK

 

 

Mina sidenskjortor har fått sig en omgång hos kemtvätten. Himla bra att kunna lämna in dem via jobbet och betala 100 ynka riksdaler för det. Inne i Malmö hade jag fått betala minst 120 kronor för EN skjorta. Jag tror att det får bli den mönstrade i morgon. Jag köpte den för flera år sedan i Paris på Uniqlo eftersom att de gjorde ett samarbete med en designer. Det är verkligen ett av mina favoritplagg, men tyvärr har den blivit väldigt sliten efter att jag hade den med en kofta med lurextrådar i. Lesson learned. 

 

Jag jobbade över lite idag och hade sedan världens flyt med tåget från Kastrup. Big like på den. Tog bussen hem, in i duschen och sedan lagade jag en riktigt god pastarätt till middag som jag åt medan jag tittade på Parneviks. Sedan har jag skrattat åt roliga videor på Instagram och nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig om en liten stund. Är helt slut i både huvudet och kroppen. Längtar efter att lägga mig under täcket. 

 

Första ska jag plocka fram morgondagens kläder, och packa träningsväskan. Jag märker att jag får en så mycket bättre start på dagen när jag inte behöver tänka mer än nödvändigt och stressa på morgonen. Jag är verkligen ingen morgonmänniska och vaknar oftast inte till förrän jag varit upp i några timmar. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.