C'est la vie

Tre val

Hmm, helgen började med inga planer alls, och nu ikväll har jag helt plötsligt tre val.

1. Skridskoåkning i Hôtel de Ville kl 21. Har inte gjort det på evigheter, viket innebär att det skulle kunna vara skitkul. men sen är det ju det faktum att jag inte gjort det på evigheter. Tror inte att mamma skulle bli glad om jag kom hem med gipsat ben till jul. Men bra att det är senare och kul att umgås lite med mina ”klasskompisar”.

2. Drink med Emilie och Precious. Kan bara bli trevligt, men så har vi det där att jag borde spara mina pengar och i morgon blir det troligtvis barrunda. Samt att jag inte vet var vi ska ses ännu och är det andra sidan stan så kommer jag nog inte orka. Behöver dessutom handla mat och det blir då stressigt om jag ska träffa dem vid 20-tiden.

3. Hemmakväll med serier och myskläder. Mest lockande just nu. Känner mig frusen och inte alls sugen på att vara ute ikväll. Då hinner jag dessutom handla och kan planera lite för nästa vecka. Får dessutom tid att kolla bostadsannonser. Plus sparar pengar eftersom jag kanske måste köpa ny vinterjacka(min har gått sönder!).

Ja ni. Vad skulle NI valt?

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.