C'est la vie

Travel Junkie

 

Ovanstående bilder tog jag på väg hem från Rom. På det första fotot ser ni kanske att vi flyger över alperna? “Bullen” på tredje bilden köpte jag på ett café inne i city och tog med. Alltså dessa italienska frukostpatisserier… farligt goda!

 

Det brukar inte dröja många dagar efter att jag kommer hem från en weekend på bortaplan, som jag bokar en ny resa. Rekordet är nog två dagar efter, men den här gången tog det fem dagar. Jag bokade nämligen precis en resa till Stockholm. Jag ska ju till Berlin i mitten på maj, men så är jag ledig över hela Kristihimmelfärds-helgen, och har inte varit i Stockholm sedan augusti (förutom en dagsresa dit för jobb i slutet på november, men då hann jag ju varken träffa kompisar eller göra någonting kul) så jag passar på när de har kampanj på Norwegian.com. Det är ju helt okej att betala 550 DKK för en tur och retur Köpenhamn-Stockholm. Det ska bli så kul att hälsa på mina vänner och familjemedlemmar där. 

 

Jag hade en så himla trevlig kväll igår. Jag bestämde mig för att gå på afterworken, och min syster hängde också på. Väl där hängde vi med min vän Julia, hennes pojkvän och några andra kompisar till henne. Sedan några timmar senare åkte jag och syrran hem till mig där vi lagade god middag och såg på film.

Mina stora planer att hinna med en massa saker innan lunch idag gick åt helvete, så nu satsar jag i stället på att ta mig till gymmet. Det är så fint väder ute så jag skjuter på städningen tills i morgon förmiddag eller efter baletten.

 

//I took these pictures on our way from Rome to Copenhagen on Monday. Can you spot the Alps in the first photo? It usually doesn’t take me many days after coming back from vacation before I end up buying a new ticket somewhere. This time mainly because they have a promotion on Norwegian.com. There is a public holiday beginning of May in Sweden and Denmark, and we found out this week that we also get the following day (the bank holiday is on a Thursday), so I’m going to Stockholm that week. I haven’t been in the capital since December, and that was just for work during the day, so I’m really looking forward to it. 

 

Last night I went to meet my friend Julia who was at an afterwork with her boyfriend and some other nice people. I had a really nice time there, but both me and my sister were tired, so eventually we went to my place, made some dinner and watched a movie.

I had big plans today to clean my flat, but since I woke up too late and had a slow start this morning, those plans went out the window. Instead I’m aiming for a workout and then going out to enjoy the nice weather. I need to clean my flat, but how much fun is that when it’s sunny and 10 degrees outside? Hello spring!

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *