Weekend

This afternoon

 

Jag beslutade mig för att strunta i gymmet idag. I stället cyklade jag in till stan och mötte upp med Madde och Johan. Vi käkade lunch på Siesta och promenerade sedan bort till Slottsparkens kafé för en fika i solen. Så himla mysigt. Dessutom fick jag träffa lilla Chloé för första gången. Här är en smått suddig bild på mamma och dotter (hoppas det är okej att jag lägger upp denna bilden, annars får du säga till!). Bebisar är ju supersöta, och jag vet att jag skulle bli en bra mamma, men känner mig långt ifrån redo att ta det steget. Många gånger känns det som att man förväntas att vilja ha barn bara för att man är över 30 år, men det måste ju få vara okej att inte vilja ha barn. Eller att vänta. På obestämd framtid, haha.

 

Hursomhelst så var det mysigt att spendera eftermiddagen med dem två. Jag har en del att fundera över just nu och då är det skönt att ha vänner som fungerar som bollplank. Som kan vara ärliga och uppmuntra en till att våga utmana sig själv. Det uppskattar jag verkligen.

 

Jag hade egentligen tänkt att gå ut ikväll, men jag är alldeles för trött för det. I stället passade jag på att tvätta, dammsuga och laga en god middag. Nu sitter jag och kollar på filmen Due Date, men alltså jag orkar inte. Den är så jobbig, haha. Jag ska bädda rent sängen och sen lägga mig under täcket med en skål glass och ett avsnitt av någon serie på Netflix. 

 

//This afternoon I met up with two of my friends downtown. We had lunch on a terrace and then went for a coffee at the café in one of the parks here in Malmö. I also got to meet their little daughter Chloé for the first time. She’s barely a month old and so sweet and calm. It was really nice seeing them. I have lots to reflect on right now, and it’s nice with friends who are honest and make you realise things. It’s something I really appreciate with those two.

 

I wanted to go out tonight and had some friends who were going for drinks at a bar, but I was too tired and had a headache that passed just an hour ago. So instead I did my laundry, cooked a nice dinner and now I’m heading for bed. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.