C'est la vie

Towards brighter days

 

Tänk vad lite sol och ett sms kan göra med ens morgon? Jag vaknade sådär lagom utvilad som man kan vara en måndag efter en natt med dålig sömn, men när jag öppnade persiennerna så såg jag något som jag inte lagt märke till tidigare. Nämligen den där brandgula färgen på himlen i horisonten. Solen var på väg upp. När jag kom ut ur porten så hade det redan börjat ljusna. Nu märks det att vi går mot ljusare tider. Är det inte härligt? Jag märkte sådan skillnad på mig själv. Som att jag glömde bort den där tröttheten. Det kan även vara för att jag under helgen kurerat mig såpass att jag inte längre känner mig så sjuk. Jag ska inte ropa hej innan jag är över bäcken, men magen mår bättre och förkylningen verkar avta. Nu ska jag bara vara lite försiktig och äta bra mat. Dessutom fick jag ett sms som gjorde mig lite extra glad. Visst är det en mysig känsla att veta att någon tänker på en just i ett ögonblick? 

 

Förresten så köpte min snälla kollega Maria två grejer till mig från taxfreen när hon åkte till Oslo i förra veckan. Vi får ju lite personalrabatt, hehe. 238 DKK för en mascara från Chanel och ett läppstift från Dior är helt ok pris. 

 

Hoppas att just DU får en helt underbar dag. Glöm inte stanna upp ibland och vara tacksam för det livet du har. För det glömmer jag ibland. 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *