C'est la vie

To the beach

 

 

Gårdagens bröllop var helt fantastiskt. Så fort jag har en stund över så ska jag skriva om det och visa er bilder från kvällen. Jag ramlade in på mitt hotellrum strax efter kl 3 i morse och sov som en prinsessa i min stora king-size bed. Frukosten var helt enorm på hotellet jag bor på så jag är sjukt mätt fortfarande trots att jag åt vid halv tio. Nu ska jag möta upp några av de andra och åka iväg till en strand en bit från Genova. Jag är glad att jag var förnuftig igår och varvade champagnen med vatten. Jag är mest sliten efter all dans inatt. Mina stackars fötter led när jag kom hem. Fast jag antar att det är ett tecken på att festen var lyckad, haha.

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.