Italy

Charmigt och prisvärt hotell i Grenova

 

 

De senaste två nätterna har jag bott på ett litet anspråkslöst hotell här i Genova – Albergo Caffaro. Det ligger på sjätte våningen i en gammal byggnad och drivs av en väldigt trevlig italienare. Det finns några få rum och alla är enkla men väldigt fräscha. Dessutom har de air condition och det är guld värt när det är 30 grader ute. Sängen är ganska hård, men gillar man det så är det ju inget problem. Varje morgon får man frukost på rummet som består av kaffe och en massa sött. Det är inget hemlagat och var beredd på att starta morgonen med en sockerchock, men så är det ju italien och vill man ha ägg och kaviar till frukost på semestern så är det nog bättre att stanna hemma. Cappuccinon är såklart helt perfekt, och det är det viktigaste. Enligt min åsikt.

 

Vill man bo billigt och inte har för många krav så är det ett perfekt alternativ. Jag betalar 90 euro för två nätter och då ingår frukost. Jag kan absolut rekommendera det om man ska hit ett par dagar och inte vill lägga för mycket pengar på sitt boende, men föredrar hotell framför airbnb. På hemsidan hittar ni adress och kontaktuppgifter.

 

Nu ska jag däremot checka ut, för mina sista två nätter ska jag bo på ett annat hotell här i stan som är lite lyxigare. Det är ju min semester trots allt så jag unnar mig det där lilla extra. Var jag ska bo får ni se sen.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.