C'est la vie

Thoughtless people

 

 

Det är 25 grader i Paris as we speak. Därför tog jag med mig min bok bort till parken där jag satt och solade någon timme på eftermiddagen. Jag handlade mat på vägen hem och blev sjukt irriterad på en man som stod i kön. Någon hade lämnat ett paket med yogurt och så tog han den och la på någon hylla utan minsta tanke på att det skulle bli dåligt och antagligen slängas pga det. Jag sa till honom att det nog är bättre att ge den till personen i kassan men han bara ryckte på axlarna och tyckte inte det var så viktigt. Nu är inte jag en ängel som alltid lägger tillbaka saker där det ska vara när jag ångrar mig men kyl- och frysvaror kan man inte bara lägga bland tuggummin. Det blir ju dåligt. Det är så mycket mat som slängs varje dag i en mataffär så man nästan blir svimfärdig. Nu känner jag inte till lagarna här men i Sverige får man inte ge den maten till hemlösa t ex.

 

Jaja, alla tänker väl inte så antar jag och antagligen tänker jag så just för att jag jobbat i matbutik i två år. Nu ska jag i alla fall äta lite mellanmål innan jag fortsätter med allt det tråkiga jag måste göra. Jag måste dessutom förbereda mig för en intervju jag har i morgon.

 

 

Förresten, om fem dagar flyger jag till Sverige!

 

 

 

0

0 kommentarer

  • Jasmine

    håller med dig. Frys/kylvaror LÄGGER man tbka och basta! 😃 Jag är uppvuxen i Värmland och Stockholm och det är också där jag har min familj och vänner utspridda. När jag åker hem till Sverige är det alltså ett måste att besöka båda områdena. Lite omständigt. Jag har inga planer på att åka hem över jul utan jobbar på att få hit alla! En första jul i lägenheten vill jag ha=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.