C'est la vie

Beauty Sleep

 

 

Jag vill passa på att tacka er som kommenterat så fina, omtänksamma och peppande ord på inläggen nedan. Tänk att just jag haft turen att bara ha helt underbara läsare! Visst finns det ”haters” där ute som envisas med att förpesta bloggares inlägg med elaka, missunsamma och spydiga kommentarer men de verkar inte finnas här i alla fall. Vissa av er känner jag, andra känns det som att jag känner och många av er har jag bara ett namn på. Ändå visar ni sådan medmänsklighet och förståelse. Ni ska veta att det går rakt in i hjärtat och ut som positiv energi och ödmjukhet.

 

Okej, nog om det. Jag har letat som en galning efter ett papper som tydligen ska göra det lättare för mig att skaffa mig ett franska personnummer, ett sk numéro de securité sociale för att i sin tur kunna ansöka om ett carte vitale, men jag hittar inte dem. Typiskt att jag ska vara så slarvig med viktiga papper! Nu måste jag i alla fall sova för i morgon kl 10 har jag en jobbintervju. I need my beauty sleep med andra ord.

 

Bonne nuit!

 

 

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Jag har heller aldrig stött på "baksidan" med bloggandet, dvs. de där tråkiga människorna som bara är ute efter att såra- och trycka ner. Nej, istället är mina läsare, precis som dina, helt fantastiska och överöser mig alltid med fina ord, kloka tankar och en massa kärlek! Det är fint det! Tänk också sedan på vilka relationer som odlats enbart genom bloggen. Anonyma namn har under åren växt till "riktig" vänskap. Vem hade väl kunnat tro det när man skrev de där första orden för så många år sedan!? Lycka till idag! Kram

 • Lisa

  Men du, hur har du klarat dig utan ett carte vitale så länge? Har du haft sånt där eu-kort?? Hoppas det känns bättre idag! Kram Lisa

 • Christine&Paris

  Jag har ju aldrig bott här mer än ett år i taget, är fortfarande skriven i Sverige. Har försäkring med min hemförsäkring (eftersom jag äger en lägenhet i Malmö) samt eu-kortet. Känner dock nu att jag borde ha ett csarte vitale. Så klart för jobb och andra fördelar.Tack det känns faktiskt bättre 😊 Kram

 • Christine&Paris

  Ja visst är det fantastiskt!? Och anledning att du inte får elaka kommentarer är för att man inte kan hitta någonting att klaga på med dig, haha! Vet nog ingen annan bloggare som är så ödmjuk och sn’ll som du 😊 Tack, det gick sådär, haha! Men men, bra övning 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.