Paris

I can’t help it

 

 

Jag slutar aldrig att förundras äver alla vackra byggnader, kyrkor och monument i Paris. Efter 3,5 år här tycker jag fortfarande om att ta kort på Eiffeltornet och de vackra broarna som korsar Seine. Idag var jag på en intervju och deras kontor låg på avenue Victor Hugo. När jag gick ut därifrån kunde jag inte låta bli att ta ett kort på Triumfbågen som stack fram mellan träden vars blad nu börjat bli gula och orange. Det låg en tjock dimma över staden hela förmiddagen så man såg bara halva Eiffeltornet. Ändå känns det så vackert allting.

 

Så fort jag fixat med lite grejer här hemma ska jag iväg för kaffe och en promenad med en kompis jag inte träffat på länge. Man får passa på när det är sådan här härlig été indien. Det är över 20 grader och sol idag igen!

 

 
0

0 kommentarer

 • Anna

  Inget slår den där pampiga höstkänslan i Paris… Bästa tiden i Paris är september-november tycker jag. Man riktigt känner historiens vingslag av någon anledning.

 • Erin

  Sigh. I don’t blame you at all! Walking around the city and seeing the Eiffel tower pop out from behind buildings is just such an overwhelming feeling. So jealous you’ve been there for over 3 years! Lucky girl. xo

 • Erin

  Sigh. I don’t blame you at all! Walking around the city and seeing the Eiffel tower pop out from behind buildings is just such an overwhelming feeling. So jealous you’ve been there for over 3 years! Lucky girl. xo

 • Camilla

  Halkade in här av en slump när jag sökte på bilder från Paris. Jösses vilken mysig blogg du har. Jag och min karl gifte oss i Paris förra sommaren och stannade kvar en vecka för att utforska staden! Och som jag saknar denna stad.. En ny resa måste bokas 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.