C'est la vie

This is the last time

Två hantverkare knackade på i morse och skulle sätta upp någon slags ventil i lägenheten. För en gångs skull var de trevliga och respektfulla. Efter en hel höst med VVS-killar som klampar rakt in utan att knacka, otrevliga byggjobbare, borrande kl 7 på morgonen och allmänt krångel så ska det bli skönt att slippa allting. Enligt styrelseordföranden ska allt vara klart nu och inga övriga reparationer eller installationer är planerade. Nu behöver vi dessutom inte byta stammar på sådär 50 år.

Jag har ätit frukost samt skickat iväg lite mail och nu ska jag bege mig hem till mamma för att ringa lite viktiga samtal. Mitt mobilabonnemang är värdelöst så det är bra att hon ringer gratis till alla fasta nummer. Efter det måste jag till skolan igen samt handla lite saker.

Ps, håller på att lägga upp grejer på TraderaHÄR kan ni se några så länge! Allt jag säljer är helt, rent och i bra kvalitet. Det mesta säljs pga felköp, för liten/stor storlek eller för att jag inte trivs i färgen. Så det är inget fishy 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.