C'est la vie

The beginning

Nu är det dags att börja packa ner grejer och jag började så smått med glasen och andra köksprylar innan idag. Det känns vemodigt varje gång eftersom det är sådant jag tycker mycket om och gärna hade velat ta med mig. Nu ska vi ju bo ihop och det känns så meningslöst att köpa en massa nya saker när jag har ett hem fullt med grejer. Fast att få ner sådana saker på 40 kilo tillsammans med kläder, skor, filmer och ytterkläder skulle bli en omöjlighet.

En dag kanske det går ett flyttlass från Sverige till Paris. Eller någon annanstans.

Nu däremot blir det film med syrran. Jag har varit ganska lat idag så i morgon måste jag få bort den där ”måste-listan”.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.