C'est la vie

This is the last time


Tre tidningar + ett linne frân American Vintage för ca 70 SEK gillas. Nu har jag läsning sâ det räcker och blir över 😉

Tvângsmatad med dâlig technomusik. Eller dunka dunka som min mamma skulle sagt. Det är vad jag blivit nu pâ förmiddagen. Underbart. Verkligen.
Jag lyckades föresten fixa internet igen pâ C’s dator. Eller ja han fixade det ât mig. Jag hade kommit ât WIFI-knappen. Fan vad man kan vara blond ibland alltsâ!

Jag har duschat och klätt pâ mig och packat ner lite av det sista. Nu ska jag städa undan i köket och sen göra mig redo att dra. Jag ska försöka byta ett par shorts som typ gâtt sönder lite överallt. Tyvärr har jag inte kvittot kvar och detta landet vet inte vad en reklamation är sâ mina chanser att en lyckas fâ ett tillgodokvitto är nog ganska minimala. But I will give it a try.

Efter det ska jag träffa Sandra, en gammal kollega frân Lidl-tiden, som flyttade till Paris igâr. Det ska bli kul att höra vad hon tänkt fördriva tiden med här. Har tyvärr glömt att frâga det, haha!

Det blir sista stroset pâ Paris gator pâ ett bra tag. Snyft. Jag ska ta med kameran och ta fina kort som jag kan rama in och sätta upp i min lägenhet. Sâ att Paris alltid finns där 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.