C'est la vie

You don’t have to be on your own

När telefonen ringde nyss så fick jag typ hjärtklappning. Jag höll andan när jag sa ”oui alors?”. Jag blev otroligt lättad när han meddelade det jag ville höra. Ett negativt besked hade gjort att Christophe inte kunnat följa med till Sverige i morgon. Som tur var så är allt lugnt. Usch jag var så himla orolig för jag har sett fram emot detta så himla länge nu och har dessutom stannat här längre för att jag ville flyga med honom. Jag vill inte gå in på detaljer eftersom det är en privat sak men jag är verkligen SÅ glad att allt är okej.

Okej, nu ska jag iväg och fixa lite grejer och ikväll blir det party med mina fina vänner. Vi ska förfesta lite här och sen till en bar/nattklubb. Sista gången vi ses på minst en månad. Fan vad jag kommer sakna dem!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Ysch, det är så tråkigt när planer man sett fram emot ska gå i stöpet i sista sekund. Skönt att det gick bra nu i alla fall.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.