C'est la vie

Packning pågår


I Jardin du Luxembourg för någon månad sen. Jag kommer sakna alla vackra parker!

Jaha, nu fanns det inte internet på Christophe’s dator helt plötsligt. Jag är helt ovan med svenskt tangentbord nu så jag skriver som om min mamma skulle sitta vid en dator, haha! Måste tänka efter, trycker ner shift när jag inte behöver det och letar efter rätt bokstav. Det ser nog ganska kul ut. Men min dator låter så förbannat så jag ska fatta mig kort, orkar inte höra oljudet!

Packning är i full gång nu och jag håller på att tvätta det sista så jag kan lägga det i resväskan ikväll. Det är skönt att slippa tvätta en massa det första vi gör när vi kommer till Malmö. Christophe kommer hem och äter lunch med mig om en stund och efter det måste jag iväg och göra lite ärenden. Handla saker jag ska ha med mig samt köpa en present.

I morgon kväll åker vi! Jag tror att jag kommer sitta på flyget i morgon och inse att jag faktiskt inte ska bo i Paris längre. Just nu känns det ingenting alls. Men det är nog för att jag längtar efter min familj, mina vänner och min lägenhet nu. Och en vardag lite med. Men Paris är Paris, det finns inget liknande.

Jaja, nu ska jag fortsätta här! Hörs senare förhoppningsvis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.