C'est la vie

Guuud sâ kul vi har det!


Vi sprang pâ gratis smakprover pâ Starbucks igâr. Linda tyckte jag skulle stâ framför Starbucks logan. Visst ser jag ut som en nördig japansk turist som ska fotas framför exakt ALLT? Förutom dâ att jag inte är asiatisk. Men nördig ser jag ut hur som helst.
Nâgra sekunder senare trampar Linda i en djup vattenpöl. Dä va rooolet!

Det har inte varit sâ mycket action här senaste dygnet. Sorry men jag orkade inte blogga. Igâr spenderade jag eftermiddagen med Linda. Det var lika roligt, trevligt och knasigt som alltid. Vad vi än gör sâ har vi alltid roligt. Oavsett om vi skrattar MED eller ÂT varandra, hehe. 
Henne ska ni veta, kommer jag att sakna när jag flyttar härifrân. Hon var ju trots allt den som hjälpte mig när jag blev utkastad frân den neurotiska grönsaksdietande brittiska kvinnan i höstas. Sâg till att jag hamnade hos nâgra trevliga pundare nere i Maire d’Issy som skulle ha 600 euro mânaden för att sova pâ en madrass och snodde min mat. Dä ä äkta vänskap dä.

Hehe nej jag skojar, hur kunde hon veta att det skulle sluta sâ illa. Hon tyckte bara synd om mig och ville hjälpa till. Hur som helt sâ blev det bra till slut och tack vare henne sâ hade jag till slut ett boende i 3 veckor och pga/tack vare ett missförstând sâ behövde jag bara betala 150 euro för det. Haha, lâng historia!

Jag skulle kunna skriva om alla roliga saker vi gjort men det blir inte sâ kul för er eftersom det är internt. Om det är nâgot jag inte klarar av i vissa bloggar(*host host*) sâ är det när folk alltid ska skriva ut alla interna skämt pâ sin blogg. Sen sitter man där som ett frâgetecken och undrar vad fan det är som är sâ kul med ett kort pâ en ko. Är det för att folk ska tycka att de är mer roliga. ”Kolla jag har roligt med mina vänner!” Jo tack, det har jag med men jag behöver inte rapportera det till alla okända som inte känner till vâra skämt. Dâ kanske man hellre ska ha en intern blogg för sina vänner?

Nej nu mâste jag fortsätta städa, tvätta och packa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.