C'est la vie

Long time no see

Igâr kväll âkte jag och Christophe bort till 7:e där Julien, Guillaume och en till snubbe, som jag inte minns namnet pâ, hängde pâ en bar. Vi pratade semester, spelade TP pâ en maskin de hade där och efter en stund skulle de käka sâ vi gick till en resto i närheten. Jag och C beställde in efterätter men jag mâste säga att det inte var av högsta kvalitet direkt, killen hade ont i magen efterât. Och Julien fick in entrecôte när han beställt hamburgare. Oops. Trâkigt när de inte bryr sig om att använda bra râvaror och det var inte mycket folk sâ jag förstâr inte den förvirrade personalen.
Hur som sâ var det en trevlig kväll och de är sâ himla snälla och sympatiska killar. Jag lämnade min väska hemma sâ jag hade inte kameran med mig.

Om drygt tvâ timmar ska jag träffa Linda. Hon har äntligen kommit tillbaka till Paris efter semestern sâ att vi hinner umgâs lite innan jag drar! Vi har en massa att ta igen eftersom vi knappt setts pâ hela sommaren.

Jag har föresten fâtt flera blâsor i munnen sâ jag kan typ inte äta, haha! Ofrivillig bantning typ. Det fâr bli glass till lunch. Hähä ;-P
Nej dags att fixa ordning sig lite!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.