C'est la vie

Hometown Glory


Min fina hemstad. Det ska bli skönt att komma till en stad med vatten bara 15 minuters busstur bort!

Jag är trött pâ att vara instängd i en stad utan frisk luft och utan ett hav eller en sjö i närheten. Att vädret dessutom skiftar hela tiden gör mig deppig. Jag är totalt omotiverad och har noll energi.

Jag börjar längta en massa till fredag nu. Dâ vi sitter pâ ett flyg pâ väg till Köpenhamn och möts av min fina syster när vi kommer med taxin till mitt hus. Pâ lördag vaknar vi upp i Malmö i min fina lägenhet och kan strosa in till stan längs kanalen. Det bästa är att jag fâr göra det med mannen jag älskar OCH med min familj och mina bästa vänner(förutom de som är kvar här eller nâgon annanstans i världen). Underbart.

Tänk vad man uppskattar Sverige när man bott i Paris ett tag. Fattar ni vad jag längtar efter en Prästostmacka och en tallrik falukorv med snabbmakaroner, haha!

0 kommentarer

  • Ellinor

    Man behöver kontraster för att längta lite.
    Hoppas att de sista dagarna i Paris blir till belåtenhet och att hemresan går bra.
    Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.