King of pop

 

Just nu borde jag städa garderoben, bädda sängen, lägga in en tvätt, diska eller gâ ut pâ en promenad. En dusch kan nog ocksâ behövas.

Men istället sitter jag pâ Youtube och kollar pâ klipp frân MJ’s konsert pâ Ullevi 1997, HIStory Tour. Jag hade den pâ VHS för mânga âr sedan eftersom att de visade den pâ TV nyârdagen 1998, men sâklart slängde jag bandet när min spelare gick sönder. Stupid girl. Mamma har ju forfarande VHS-spelare(för den yngre generationen sâ är det det vi hade innan DVD kom) men det tänkte jag inte pâ dâ. Jag skulle vilja hitta den konserten pâ DVD. Nâgon som har nâgon idé om var jag kan köpa/beställa den?

Btw, kolla detta. Home movies med Michael Jackson. Det märks att det bara var en snäll och ödmjuk man som aldrig fick en bra barndom men som ville att andra skulle fâ en bra barndom. Jag tror inte att han var en pedofil.
Rykten gâr att han inte är död utan att han iscensatte sin egen död. Men varför skulle han göra det och folk har ju sett kroppen?

Vad tror ni?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen