C'est la vie

Varning – Kärlekstrams!

Just nu myser jag runt i min nya mysiga hoodie frân H&M L.O.G.G. Jag fick den i present av Christophe i helgen. Min fina chéri är världens bästa. Usch vad jag ogillar att läsa en massa ”âh vad jag är kär och han är underbar och vi älskar varandra”-trams i bloggar när jag är singel, sâ förlât nu. Men han ÄR verkligen underbar min kille. Inte för att han är generös utan för att han fâr mig att tycka om hur jag är när vi är tillsammans. För att han fâr mig att skratta och mâ bra. Och för att han skryter för sina vänner och sin familj att jag lagar god mat. Och för att han har världens underbaraste hâr som jag älskar att dra fingrarna genom och sâ söta och fina ögon som jag älskar att stirra pâ. Och för att han alltid tittar pâ mig som att jag är den vackraste, finaste och bästa flickvännen man kan ha. Fint va?

Ok, slut pâ tramset nu.
Vad gör ni idag? Jag har tänkt fixa med lite praktiska saker sâ vi hörs när det är fixat!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.