Paris

This is it


Invalides i bakgrunden

Sâ var det dagen D, eller stunden S. Haha! Herregud vad jag kommer pâ grejer ibland… Hur som helst sâ hade jag en riktigt trevlig eftermiddag med Sandra. Jag hoppas att hon kommer trivas och att hon till slut fâr den där hatkärleken för Paris. Staden som vi hatar att vi älskar. Men det är jag alldeles säker pâ. Men sâ är ju Paris ocksâ helt underbart pâ sâ mânga sätt. Nâr man promenerar bland de vackra husen och nästan häpnas över hur vacker arkitektur som skapats. Doften som bara finns just här. Parkerna i förmiddagsljuset med gulgröna löv. Fransmän som pratar sâdär exotiskt, det hör man bara i början. Ta en kaffe pâ uteserveringen med en sol som värmer kinderna i den friska höstluften.
Ja ni, Paris är nog bäst pâ hösten. September och oktober är mina favoritmânader här. Staden börjar om pâ nytt och allting händer. Det är varmt men inte för varmt. Det kommer jag sakna ♥

Nu väntar jag pâ Christophe som ska komma hem frân jobbet snart sâ ska vi âka mot flygplatsen.
Nu är det dags.

Vi ses i Sverige, kram pâ er!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.