C'est la vie

It’s in the bag


It’s in the bag baby. Hehe…

Vi tog en fika på Pronto idag. Mumsig morotskaka! Påminner mig om att jag vill köpa blåbär 🙂


Hej på er mina tålmodiga och fina läsare. Det blev lite bloggsemester nu när jag kom hem. Av två anledningar:
1. Jag vill umgås med mina nära och kära som jag inte träffat på hela sommaren
2. Kanske största anledningen, jag har inte längre internet och har inte köpt ny dator ännu.
Däremot så blev det två andra köp idag. Det ena är en Stadium-påse och innehåller något som jag länge velat köpa. Nu hittade jag till ett så bra pris så jag bara inte kunde låta bli. Ett sånt där köp man skjuter upp för att det är så himla tråkigt att köpa men som känns så lättande när man väl hittat något bra och prisvärt.
Vad det är i den svarta påsen är nog lätt att klura ut 😉 Kan ni gissa vad jag köpt?
I övrigt så kunde ju vädret varit bättre. På fem dagar så har det varit EN(förutom i Simrishamn där molnen skingrade sig en stund) dag då solen visat sig mer än 2 timmar. Ösregn, åska och typ stormvindar. Tack för det välkomnandet!
Men Christophe har anpassat sig efter det mysiga Sverige-livet och nu ligger vi här med täcket i soffan och kollar på CSI. Vädret gör allt lite begränsat men vi har ändå gjort massa trevliga saker. Bl a har Christophe ätit sillamacka i Kivik och charmat alla medlemmar i min familj, haha!
I morgon hoppas vi på fint väder. Då blir det Köpenhamn! Sen middag hos mamma och på fredag börjar Malmöfestivalen. Det ser jag framemot.

Jag har massa bilder som jag laddat in, får jag tid till det i morgon bitti så ska jag göra ett inlägg. Nu ska jag stänga ner, borsta tänderns, förflytta mig till sängen och pussa min fransman god natt.

Ciao!

0 kommentarer

 • Ellinor

  Den där morotskakan såg inte dum ut. Hade faktiskt en bloggdejt på Pronto när jag var i Malmö, tidigare i somras.

  Trits med vädret men hey, det är svensk sommar i ett nötskal, och det skall ju upplevas det också 😋

  Kram på dig

 • Lotta

  Såg dig vid Hansa igår, tyckte väl jag kände igen dig men du har ju klippt dig (ett tag sen jag kikade in här). Ska kika in här oftare nu, spännande att läsa om ditt liv i Paris ju 😊
  Ses kanske i vimlet på Malmöfestivalen! Hihi.

 • Gaymasen

  Mums vad gott!

  Och ja, du har helt rätt i din kommentar om babyflygen. Helt beroende på vart man ska åka, hur barnen beter sig och blabla. Finns ju även vuxna som inte kan vara tysta. Haha.

  Men mer som så här; skönt att kunna få välja om man vill åka barnfritt eller inte. Givetvis måste familjer få åka utomlands om man vill. 😊

 • Samantha

  Christine is back!:D

  Välförtjänt bloggsemester! Och härligt att du har pojkvännen här:)

  Jag gissar att det är en ny mobil… Eeeeeeen iphone!?

 • christine

  Lotta: Vad roligt, haha! Du får gärna fortsätta läsa bloggen ändå. Lovar att flika in med lite Paris-stuff once and a while 😉
  Om du ser mig i vimlet så heja, hihi!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.