Tankar & Funderingar

There’s a lot you don’t know

Igår blev det en mojito(don’t we love this thing here called happy hour?!) plus club sandwich med Ellinor. Gud så trevligt vi hade det. Vi satt där ganska länge och pratade. Det är ju roligt och intressant att veta lite mer om någon man bara läst lite saker vardagliga om. Jag menar, vad vet ni egentligen om mig? Förutom att jag älskar avokado&äggmackor, tycker om att skriva, pratar franska och har en snoozare till pojkvän…? Även om jag är mig själv till 100 % så är det ju bara en liten del av mitt liv och min personlighet som visar sig här. Ändå känns det som att jag känner vissa av de personerna vars bloggar jag kanske läst i flera år.
Hmm… intressant det där. Eller vad säger ni?

Nu sitter jag frusen i sängen och har ingen som helst lust att lämna det varma täcket, men idag får det bli seriös pluggdag. Med en tenta om 1,5 vecka så måste jag tyvärr förena nytta med nöje. Usch, nackdelen med att plugga! Kan man någonsin slappna av? När denna tentan är över så väntar en till två veckor senare! Ständig ångest och oro för hur tentan gått/ska gå. När man jobbar kan man (oftast) koppla av när man är ledig. Och så har man mer pengar.

Säg mig, vad fan pluggar jag för??! Jag börjar seriöst undra…

Dags för frukost och påklädning.

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Just det ja, din förkärlek till avocadomackor glömde jag helt ta med i min bild av dig 😉

  Gällande plugget så får du se det som en investering i tid (detta låter i alla fall bra 😋) för att sedan kunna tjäna ännu mer pengar efter examen! Men jag vet vad du menar…ibland så undrar man vad man håller på med. Jag längtar verkligen efter att få börja jobba på riktigt igen!

  Kram

 • Karin

  Haha ja visst är han? 😊 Jo han pratar lite engelska 😊 och min mamma kan lite skolfranska också, så det funkar hyfsat ändå!

  Hur känns det att vara hemma nu då? Jobbigt kan jag tänka mig?

 • madeleine

  Usch.. Jag har knappt öppnat boken. Dåligt! Ska börja läsa den där sammanfattningen av Kotler. Hoppas verkligen det är mödan värt att plugga o ha tenta. Det är så fruktansvärt TRÅKIGT!!!

 • Gaymasen

  Åhhh, gött!

  Och ja. Varför laga mat när man kan gå ut och äta? Jag hatar att laga mat, ibland. Haha. Ibland är det roligt. MEn inte sådan "vardaglig mat." Som idag är jag ensam hemma. Gjorde liten sallad (gurka, tomat, fetaost och ägg.) YAAAY vad gott. Ge mig thaimat ;D

 • Samantha

  Yeeees, why do we do it?! Jo, för att förhoppningsvis kommer de här timmarna vi spenderat som bokmalar synas på lönecheckarna sen! haha! Nä men seriöst, it better!

  Japp, nu pluggar jag i Uppsala! Fick veta idag att de skrivit fel i istruktionerna, vi ska inte ha 14 kapitel fju . "Bara" 7.

 • Magdalena

  Haha, jag klagar på att jobba och studeneter på att plugga 😊 Kul att båda grupperna klagar och tycker det andra är bättre 😊 Jag vet inte hur det är att plugga efter gymnasiet men kan tänka mig det är mycket plugg ja. Vad jag hört av folk. Men måste ändå kännas skönt att man är en bit på vägen liksom och gör något man vill och kan jobba med sen 😊 Jag längtar till den dagen jag är på den vägen 😊 Men lär säkert klaga en hel del då med 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.